Підготовка до проведення інтерактивних учнівських конкурсів

5 жовтня в ШСШ №1 було проведено інструктивно-методичну нараду шкільних координаторів Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер», який проводиться з метою пошуку, підтримки талановитих учнів і популяризації інформаційно-технологічних знань серед учнів 2-11-х класів.

На нараду запрошувалися і шкільні координатори міжнародного проекту «Міксіке в Україні», який реалізується за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства закордонних справ Естонії.

Проект сприяє: розвитку зв’язків між навчальними закладами різних областей України; зміцненню зв’язків між школярами, учителями і батьками учнів з України, Естонії та інших країн Євросоюзу; підвищенню якості та ефективності освіти у загальноосвітніх навчальних закладах за допомогою використання інформаційних технологій; підвищенню кваліфікації вчителів; розширенню можливостей розвитку он-лайн навчання та проведення позакласних заходів.

Нараду провела міський координатор зазначених конкурсів, учитель інформатики ШСШ №1 І.А.Слуцька. На нараді були присутні представники ШСШ №1, ШНВК:СШ-ліцей, ШЗШ №№4, 5, 7, 8, 11, 12, ШСШ №13, ШНВК:ЗШ №6 -ДНЗ.

/Files/images/0002.JPG

/Files/images/0003.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 253

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.