Хмарні сервіси Google у роботі заступника директора школи

7 лютого 2019 року на базі навчальних закладів м. Шостки відбувся регіональний семінар заступників директорів з навчально-виховної (виховної) роботи закладів загальної середньої освіти «Тайм-менеджмент сучасного освітнього процесу в контенті хмарних сервісів Google», у роботі якого взяли участь 42 педагоги районів, міст та ОТГ Сумської області.

На заході був представлений досвід роботи з упровадження хмарних технологій заступників директорів Шосткинської гімназії Ковтун С. В., Шосткинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 Бойко О. І. та Шосткинського навчально-виховного комплексу: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №9-ДНЗ Бондар Г.М.

Керівник семінару – методист СОІППО з управлінської діяльності І.І.Іващенко, підбиваючи підсумки роботи семінару, зазначила, що з позиції тайм-менеджменту дані технології мають низку переваг, зокрема: мобільність у роботі та універсальність доступу до інформації; захист персональних даних та розмежування доступу до спільної інформації; можливість упровадження нових інтерактивних форм роботи; відсутність технічної підтримки роботи платформи та попереднього налаштування; безкоштовне використання програмного забезпечення.

/Files/images/2019/Фото 1.jpg/Files/images/2019/Фото 2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 393

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.